Eerste paal geslagen praktijk Veel Beter Fysio Almere Poort


23 maart 2016

Eerste paal geslagen praktijk Veel Beter Fysio Almere Poort

eerste paal moment

Dinsdag 22 maart is door Gregory Sedoc en John Heitinga de allereerste paal van de gloednieuwe praktijk van Veel Beter Fysiotherapie (VBF), in Almere Poort geslagen. Een faciliteit waar de combinatie van innovatieve behandelmethoden, training en voeding centraal staat. Het nieuwe pand wordt
gebouwd in de Voortuin aan de Elektronweg 4, omringd door hoogwaardige sportvoorzieningen zoals de Topsporthal en het nieuwe sportcomplex Olympiakwartier. Volgens planning wordt de nieuwe praktijk begin 2017 opgeleverd.

Met een oppervlakte van 1.250 m^2 biedt de nieuwe praktijk van Veel Beter Fysiotherapie ruimte voor een collegezaal, 19 behandelkamers en een fitnessruimte. Rondom de praktijk - op de aangrenzende 10.500 m^2 - komen er onder andere een professionele atletiekbaan en een voetbalveld.

Meer opleidingsmogelijkheden

Het team van VBF wil met dit complete onderkomen sportrevalidatie naar een nog hoger niveau tillen. Rik Tacken, sportfysiotherapeut en docent bij Veel Beter Fysiotherapie: "Dit pand geeft ons de gelegenheid om meer fysiotherapeuten op te leiden. Hierdoor kunnen we nog meer mensen bereiken."
Het VBF-team behandelt momenteel topsporters zoals de atleten Nadine Broersen, Dafne Schippers en Gregory Sedoc en voetballers Kevin Prince Boateng, Mitchell Dijks en John Heitinga.

Over Veel Beter Fysiotherapie

Veel Beter Fysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk in Almere, gericht op de behandeling van (inter-)nationale (top-)sporters. Veel Beter Fysiotherapie is grondlegger van de Multiple Link Therapy. Meer informatie over VBF: veelbeterfysiotherapiealmere.nl