Hennepteam ruimt zeven kwekerijen


Hennepteam ruimt zeven kwekerijen

Laatste update:
23-03-2016 | 15:43

Breda, Etten-Leur, Ullicoten, Baarle-Nassau, Werkendam, Alphen - Agenten van het hennepteam hebben dinsdag 22 maart en woensdag 23 maart zeven hennepkwekerijen aangetroffen met in totaal 1433 hennepplanten. Er werden 11 personen aangehouden. Op alle locaties was er sprake van diefstal van
stroom.

Etten-Leur:

Aan het Koetsiershof werd een kwekerij gevonden met 300 planten. Een persoon is aangehouden.



Breda:

Een kwekerij van 119 planten in de Doenradestaat . De verdachte moet zich nog melden bij de politie. In een pand in de Nieuwstraat werd een kwekerij met 320 planten gevonden. Er werd geconstateerd dat er al meerdere oogsten waren geweest. Een persoon is aangehouden. Er werd ook harddrugs en
munitie gevonden.



Baarle-Nassau:

Aan de Kievit vonden de agenten in een kruipruimte onder een vakantiehuisje een kwekerij met 148 planten. Twee verdachten zijn aangehouden.



Alphen:

Bij een kwekerij (200 planten) aan de Chaamseweg werd toen de politie kwam geknipt. Vijf personen zijn aangehouden. Er lag 45 kilo hennep in de knipruimte.



Werkendam:

Aan de Sluisweg is een kwekerij van 202 planten geruimd. Een persoon is aangehouden en tweede verdachte moet zich nog melden.



Ullicoten:

In de kruipruimte van een pand aan de Chaamseweg was een kwekerij van 144 planten ingericht. Een verdachte is gearresteerd.