Politie zoekt getuigen beroving


Politie zoekt getuigen beroving

Laatste update:
23-03-2016 | 15:55

Den Haag - Een vrouw schrok op zondagmiddag 20 maart enorm toen een onbekende man plotseling het portier van haar auto opende en haar tas probeerde te stelen. De politie zoekt getuigen.

De 40-jarige Delftse parkeerde om 13.20 uur haar auto op de Reitzstraat ter hoogte van de cafetaria. Haar zoontje zat naast haar. Op dat moment opende een man het portier aan de bijrijderskant en schreeuwde om haar tas. Hierna ontstond een worsteling om de tas, over het zoontje van de
aangeefster heen. Doordat het hengsel brak, liet de man uiteindelijk de tas los. Wel probeerde hij hierna haar oorbellen en halsketting los te rukken. Meerdere mensen zagen wat er gebeurde, maar reageerden niet op het hulpgeroep van het slachtoffer. Pas toen zij langdurig claxonneerde, sloeg
de verdachte op de vlucht. Hij rende de Paul Krugerlaan op, in de richting van de Loosduinsekade. Toen de politie arriveerde, bemerkte de aangeefster dat haar armband tijdens de worsteling met de verdachte was gestolen.

Signalement

De verdachte heeft een licht getint uiterlijk, zonder gezichtsbeharing en is ongeveer 1.80-1.85 m lang. Hij was gekleed in een zwarte sportbroek en een zwarte jas, kort model tot aan de middel. Hij droeg een grijs mutsje.

Tips? Bel de politie.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Als u liever uw tip anoniem doorgeeft, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.