Bedrijven Contact Dagen Drenthe


De plattelandsgemeenten Aa en Hunze, De Wolden en Midden-Drenthe presenteren zich dinsdag 5 en woensdag 6 april 2016 gezamenlijk op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe. Het zakelijke evenement vindt plaats in de TT Hal in Assen. Samen met 25 ondernemers uit deze gemeenten hebben de drie
gemeenten een plein: Netwerkplein Plattelandsgemeenten.

Netwerkplein Plattelandsgemeenten

Het Netwerkplein Plattelandsgemeenten is bedoeld om elkaar en collega-ondernemers uit andere regio's te ontmoeten en te informeren over het ondernemen in Aa en Hunze, De Wolden en Midden-Drenthe. Wethouder Co Lambert van Aa en Hunze: `Wij hopen dat veel ondernemers bij ons aan tafel
aanschuiven om elkaar en de gemeenten te ontmoeten en de onderlinge samenwerking te versterken.'

Netwerkborrel en netwerklunch

Voor genodigden is er op 5 april een netwerkborrel en op woensdag 6 april een netwerklunch en in samenwerking met de Ondernemersfabriek een jonge ondernemersborrel. Tijdens de netwerklunch geven enkele deelnemers een korte pitch over de mogelijkheden die zijn/haar bedrijf te bieden heeft.

De Tafel

De drie gemeenten hebben dit jaar gekozen voor een gezamenlijke eigen stand op het netwerkplein. De Tafel die speciaal is gemaakt in het kader van het themajaar Ondernemend van Aa tot hunZe heeft een prominente plaats in de stand. Bedrijven uit Aa en Hunze die in ieder geval deelnemen zijn:

* Boter maakt bijzonder, Gieten
* Kramer Gieten BV, Gieten
* Hof van Saksen, Nooitgedacht
* Proron, Eext
* Kenneth Smit Trainingen, Gieten
* Yard-IT, Gieten

Openingstijden

De Bedrijven Contact Dagen Drenthe zijn geopend op 5 april van 14.00 tot 22.00 uur en 6 april van 12.00 tot 22.00 uur. Via www.bcdd.nl/bezoeken zijn toegangskaarten te downloaden.