OM looft beloning van 2500 euro uit in zaak gewapende overval Jumbo


OM looft beloning van 2500 euro uit in zaak gewapende overval Jumbo

Laatste update:
24-03-2016 | 10:54

Eindhoven - De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant looft een beloning van EUR2500,- uit voor de doorslaggevende tip die leidt tot de opsporing van de verdachten van de gewapende overval op de Jumbo aan de Geldropseweg in Eindhoven.

Onlangs is er bij het onderzoeksteam nieuwe informatie binnengekomen die mogelijk kan leiden tot de aanhouding van verdachten en het oplossen van deze overval. Er is onder meer een match met DNA dat op de plaats delict werd gevonden. Ondanks deze nieuwe informatie is er behoefte aan de
doorslaggevende tip.

Bedreigd

Op woensdag 28 december 2011 werd er een gewapende overval gepleegd door drie mannen bij de Jumbo aan de Geldropse weg. Een van de kassieres werd met een vuurwapen bedreigd. Vervolgens werd ze gedwongen naar de kluis te lopen, waar de daders enkele tienduizenden euro's buit maakten.

Bureau Brabant

In de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant en Opsporing verzocht eind februari werd hier al aandacht aan besteed. Na de uitzending is er onder meer een naam binnengekomen bij de politie van een mogelijke dader.

Bellen

Iedereen die meer informatie kan verstrekken die kan leiden tot het oplossen van deze gewelddadige overval, kan bellen met de Opsporingstiplijn van de politie op 0800 - 6070. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Team Criminele Inlichtingen is voor dit misdrijf
bereikbaar op 079-3458999.