Peeltrofee 2016


Geplaatst op donderdag 24 maart 2016

Heb jij een goed idee waarmee je cultuur en erfgoed in jouw omgeving kunt versterken? Dan biedt het Peelnetwerk jou de kans dit idee daadwerkelijk uit te voeren. Meld je aan voor de Peeltrofee en win EUR 2.500,-.

Thema 2016: cultuur en erfgoed

De Peeltrofee is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het Peelnetwerk, de samenwerkingsorganisatie voor een vitale groene ruimte in De Peel. Vorig jaar won Mistero uit Asten de Peeltrofee. De Brabantse Volksopera voor en door inwoners was een schitterend voorbeeld binnen het thema
leefbaarheid. Dit jaar is gekozen voor het thema cultuur en erfgoed in de regio als geheel, in het dorp of de wijk. Behalve een kunstwerk, zijn er ook geldprijzen aan verbonden: EUR 2.500,- voor het beste idee, EUR 1.000,- voor de tweede plaats en EUR 500,- voor het idee dat als derde eindigt.
Publiek en jury kiezen samen de winnaars.

Hoe en wat

Kijk op www.peeltrofee.nl voor meer informatie en stuur jouw idee in. Hier lees je ook aan welke criteria je idee moet voldoen. Vanaf 23 mei kun je stemmen op alle ingezonden ideeen. De winnaar wordt na de zomervakantie bekendgemaakt.

Aanmelden

Jouw idee maakt de Peel van de toekomst
Dus wacht niet te lang met het indienen van jouw project, je hebt tot 23 mei.