Bewoner aangehouden na aantreffen drugs


Bewoner aangehouden na aantreffen drugs

Laatste update:
25-03-2016 | 11:41

Den Haag - De politie hield donderdag 24 maart, even voor 18.00 uur, een 32-jarige man aan na het aantreffen van verdovende middelen in zijn woning in Den Haag Zuid. Agenten waren naar de woning gegaan omdat er informatie was over de aanwezigheid van een vuurwapen.

Nadat agenten hadden aangegeven waarvoor zij kwamen gaf de bewoner toestemming om binnen te komen. Op een tafel zagen zij een zakje met vermoedelijk cocaine liggen. Op het moment dat de agenten de bewoner wilden aanhouden zag hij kans in de keuken met een hand door een bord met eveneens een
witte substantie te gaan. Om erger te voorkomen werd de bewoner vastgepakt, waarna er een worsteling ontstond. Bij de fouillering van de bewoner werden ponypacks met drugs en een grote hoeveelheid geld gevonden.

Naar aanleiding hiervan werd onder leiding van een rechter-commissaris een doorzoeking verricht in de woning waarbij er in het plafond 800 gram cocaine en 400 pillen XTC/amfetamine werden gevonden. De recherche doet verder onderzoek.