Enquete sociaal plan CZ


Enquete sociaal plan CZ

Geplaatst op 30 maart 2016
[IMG]
De Unie is met CZ in gesprek over een nieuw sociaal plan. De visie van CZ is een sociaal plan met een lagere beeindigingsvergoeding maar is tegelijkertijd een grote investering in het voorkomen van boventalligheid.

Over het bovenstaande is De Unie met de leden in gesprek gegaan over de te volgen route bij deze onderhandelingen. Tijdens de ledenvergaderingen kwamen we gezamenlijk tot de conclusie dat de route die CZ voorstelt niet verkeerd is, maar dat het belangrijk is dat de belangen van werknemers goed
behartigd worden in het sociaal plan. Als voorbeelden zijn genoemd de sociaal plannen van Aegon en Achmea. Hierin hebben de werknemers voordat ze boventallig zijn al recht op opleiding en ondersteuning in het kader van duurzame inzetbaarheid.

De Unie wil graag een beter beeld hebben van wat naar jouw inschatting kan helpen om je perspectief bij CZ of elders te verbeteren. Daarom heb ik een enquete opgesteld. De Unieleden kunnen hier de enquete in te vullen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag. Het invullen kan tot en met 3
april 2016. De resultaten hiervan worden dan meegenomen in de onderhandelingen.

Informatie

Wil je meer informatie over de onderhandelingen dan kun je telefonisch contact opnemen met Inge de Vries via telefoonnummer 06-52522091 of stuur haar hier een mail.

Informatie

Sectoren: Overheid Zorg en Welzijn