Gemeente werkt vanaf 1 mei volledig op afspraak


maandag 4 april 2016

De gemeente Coevorden werkt vanaf 1 mei 2016 volledig op afspraak bij de publieksbalie. Sinds vorig jaar wordt al op donderdagavond op afspraak gewerkt; de reacties van klanten zijn positief omdat er vrijwel geen wachttijd is.

Een afspraak maken heeft voordelen voor u als klant. Met een afspraak wordt u altijd op de afgesproken tijd geholpen en dat is wel zo prettig. Ook krijgt u gelijk de medewerker te spreken met de juiste expertise. U heeft daardoor weinig tot geen wachttijd en wordt snel geholpen.

Komt u een eerder aangevraagd product afhalen? Dan hoeft u daarvoor geen afspraak te maken. U wordt dan direct geholpen bij de receptie.

Afspraak maken

Op www.coevorden.nl/afspraak kunt u heel makkelijk een afspraak maken. Dit kan met of zonder DigiD. DigiD heeft als voordeel dat uw gegevens grotendeels al grotendeels zijn ingevuld. Heeft u eenmaal de afspraak bevestigd, dan krijgt u een e-mail als bevestiging van uw afspraak.

Heeft u geen computer of internet? Dan kunt u uiteraard ook telefonisch een afspraak maken door te bellen met 14 0524. Of langskomen in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden.