Minister Kamp geeft gastcollege over Energie op 4 april 2016

04 april 2016 door Webredactie Communication

Op 4 april komt minister Kamp, Economische Zaken naar de TU Delft voor een gastcollege over een van zijn Europese beleidsprioriteiten: regionale samenwerking in Europa op het gebied van energie.

Samenwerking tussen landen draagt bij aan het vormen van een interne energiemarkt, zodat de EU straks klaar is voor een toekomst met duurzame, betrouwbare en betaalbare energie. Na een inleiding van minister Kamp kunnen studenten met hem in gesprek gaan over de toekomst van energie in Europa. Het gastcollege wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Het gastcollege zal vooral een bestuurlijk invalshoek hebben en wordt in het Nederlands gehouden. Het college is gratis toegankelijk voor maximaal 120 studenten dus wees er snel bij!

EU voorzitterschap Nederland

Nederland is van januari t/m juni 2016 voorzitter van de Europese Unie. De komende maanden geven verschillende ministers en staatssecretarissen een gastcollege over Europa aan verschillende universiteiten in Nederland. Lees het persbericht van EU 2016 NL.

Gastcollege minister Kamp

Maandag 4 april 2016

16:15 - 17:00 uur (zaal is vanaf 16:00 uur open)

Faculteit Techniek, Bestuur en Management

Collegezaal A (begane grond)

Registratie gastcollege en Serious Policy Game

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Voorafgaand aan het college spelen studenten, deels in aanwezigheid van minister Kamp, een serious game. Dit spel draait om offshore windenergie. Kijk voor meer informatie over het Serious Policy Game - Colours of the Wind op deze website.

Kijk live mee

Het gastcollege is live te volgen of later terug te zien via Collegerama.