Namen jury verkiezing Haagse clubscheids bekend

4 april 2016

Het is bekend uit wie de onafhankelijke jury bestaat die de beste Haagse amateurscheidsrechter zal kiezen. Onder de juryleden onder andere oud-profvoetballer en ADO-icoon Lex Schoenmaker.

ADO-icoon Lex Schoenmaker is jurylid verkiezing Haagse clubscheids ADO-icoon Lex Schoenmaker is jurylid verkiezing Haagse clubscheids

De namen: Ton Beije (hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal), Hanke Bruins Slot (Tweede Kamerlid), Bart Volkerijk (directeur Sportservice Zuid-Holland), Karin Blankenstein (voorzitter John Blankenstein Foundation) en Lex Schoenmaker (oud-profvoetballer en clubicoon van ADO Den Haag).

Deze jury kiest uit alle door sportverenigingen en particulieren genomineerde scheidsrechters tien scheidsrechters waarop het publiek via de website mag stemmen. De populairste scheidsrechter met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs. Ook kiest de jury op basis van een aantal criteria zelf de beste clubscheidsrechter die de juryprijs toegekend krijgt.

Zonder een scheids geen wedstrijd!

Met de jaarlijkse verkiezing van de beste Haagse clubscheidsrechter spreekt de lokale CDA-fractie haar waardering uit voor de enorme inzet van sportvrijwilligers. De nominaties van scheidsrechters lopen inmiddels binnen. Sportverenigingen en individuele sporters kunnen nog tot 13 april scheidrechters opgeven via www.haagseclubscheidsrechter.nl. De prijsuitreiking voor de publieksprijs en juryprijs zal plaatsvinden op zaterdag 21 mei om 16.30 uur bij Ceasar Fitness & Spa Resort op de Mauritskade. Je bent daarbij van harte welkom!

#clubscheids