Leontine Borsato's kapsel houdt de gemoederen bezig

Radio | ma 04 apr 2016

Redactie Lammert de Bruin

Het nieuwe kapsel van Leontine Borsato is trending: mensen raken er niet over uitgepraat. Gisteren presenteerde de vrouw van Marco Borsato haar nieuwe Leco-look aan het publiek tijdens de premiere van de musical Sky, een musical met muziek van Marco Borsato.

Hoe die musical is zullen we nooit weten, want iedereen heeft het alleen maar over het haar van Leontine. Haar grote bos krullen was door Leco stijl gemaakt en hij heeft een pony geknipt.

De nieuwe coupe van @leontineborsato: hot or not? https://t.co/hT2Vk0bGIw #rtlblvd pic.twitter.com/i7kvSAYwis

-- RTL Boulevard (@RTLBoulevard) 4 april 2016

Volgens haar stylist Leco van Zadelhoff staat Leontine alles, maar op Twitter denkt men daar iets anders over. De reacties houden het midden tussen `plofkip', `er zit een struisvogel op haar hoofd', tot: `ik hoop dat ze dat op haar hoofd vanavond niet vergeet uit te laten'. Mensen vinden het kapsel op dat van Armand lijken maar er worden ook vergelijkingen gemaakt met een Schotse hooglander.

Het AD heeft er vandaag een poll over op hun website: "De nieuwe krullen van Leontine Borsato...": "heel mooi, dat wil ik ook", zegt 23%, "regelrechte flop" vindt 77%.