Burger King introduceert Angriest WHOPPER

maandag 4 april 2016 15:50

Dit is een origineel bericht van Burger King

Vuurrood broodje, extra pittige smaak

4 april 2016, Onder de naam 'Angriest WHOPPER' introduceert Burger King in Nederland een nieuwe variant op de bekende WHOPPER sandwich. Dankzij een vuurrood broodje gebakken in een extra pittige saus, 'flame grilled' rundvlees en Jalapeno pepertjes, is dit voor ons land de heetste WHOPPER ooit.

Om duidelijk te maken hoe pittig de Angriest WHOPPER is, werden eerder dit jaar uit diverse continenten vier hamburger-fans uitgenodigd deze hamburger te grillen op het heetste vuurtje dat onze aarde rijk is: de lava van de Pacaya Vulkaan in Guatemala. Op de social media-kanalen van Burger King staat een spectaculair verslag van deze bijzondere trip:

IFrame

of https://www.facebook.com/burgerkingnl/videos/vb.17...

De trend van extra pittige WHOPPERS en gekleurde broodjes begon enkele jaren geleden in Japan, waar de gitzwarte Premium Kuro burger een onverwacht groot succes was, evenals z'n opvolger, de felrood gekleurde Red Samurai burger. Beide burgers waren uitsluitend bestemd voor de Aziatische markt: in andere landen was de licht-pittige Angry WHOPPER populair. Op basis van die variant is nu dus de extra pittige Angriest WHOPPER ontwikkeld, een sandwich die naast de flame grilled burger van 100% rundvlees, het vuurrode broodje gebakken in extra hete saus en de Jalapeno pepertjes, ook is gevuld met pittige stukjes ui, ijsbergsla, verse tomaat, gesmolten kaas en romige mayonaise.

Vanaf 5 april is de Angriest WHOPPER tijdelijk verkrijgbaar bij alle Nederlandse Burger King restaurants.

*

*

*

*