Tweeling opent oppascentrale in 7 steden


Oppas in je winkelmandje? Dat kan!

Rotterdam en Amsterdam, 20160405 -- De tweelingzusjes Jasmijn en Lyla van 24 jaar oud startten een oppascentrale in 7 steden voor de ouders van nu. Een betrouwbare geselecteerde oppas vinden is nu ook mogelijk op je mobiel met reviews van andere ouders als extra check. "De oppascentrale voor de moderne ouders, je hoeft niet meer al je buurmeisjes af te bellen om lekker een avondje weg te gaan" aldus Jasmijn.

Tweeling opent oppascentrale in 7 stedenDe jonge CEO's hebben hebben Oppas Madelief naast hun studie opgezet: “We merkten dat er veel behoefte is vanuit de ouders om een goede oppas te vinden, maar het blijft lastig op de juiste datum en tijd iemand te vinden die kan. Omdat we zelf erg veel werden gevraagd, hebben we Oppas Madelief bedacht”.

De zusjes zijn net afgestudeerd en werken nu fulltime aan hun oppascentrale. Ze selecteren alle oppassers persoonlijk: Oppassers die via de website willen oppassen worden eerst op profiel en social media gescand en vervolgens uitgenodigd voor een sollicitatieronde. Hier krijgen ze ook een oppastraining en ouders kunnen voorafgaand aan de afspraak gratis even kennismaken met de oppas.

Oppas madelief is begonnen in Delft, daar hebben Lyla en Jasmijn ook gestudeerd aan de Technische Universiteit. Het concept sloeg aan en dus zijn de dames nu fulltime aan het ondernemen en gevestigd in Delft, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Groningen en binnenkort Utrecht. Op de website kunnen ouders reviews geven aan de oppassers zodat de ouder community elkaar helpt om oppassers aan te raden. Het uurtarief van de oppas is afhankelijk van de leeftijd van de oppas en of de kinderen wakker zijn of slapen. Is de oppas jonger dan 18 jaar dan is het 4 of 5 euro per uur,  ouder dan 18 dan kost de oppas 5 euro als de kinderen slapen en 8 euro als ze wakker zijn.

Elke maandagochtend is er een aandeelhoudervergadering. "Dan gaan we steeds in een ander cafeetje zitten om Rotterdam een beetje te ontdekken. Vaak is het gezellig en super samen ondernemen met je zus. Maar soms hebben we ook wel ruzie hoor, het is niet altijd makkelijk!"

Meer informatie kun je vinden op www.oppasmadelief.nl