Behoefteonderzoek ZZP Noordenveld 2016


Nieuwsbericht Behoefteonderzoek ZZP Noordenveld 2016

Gepubliceerd op: 05 april 2016

Behoefteonderzoek

Rond 5 april 2016 ontvangen alle zzp'ers in de gemeente Noordenveld een uitnodiging om deel te nemen aan het behoefteonderzoek wat onder zzp'ers uit Noordenveld gehouden wordt. In Nederland werken ongeveer 880.000 mensen als zelfstandige zonder personeel (zzp'er).
Het aantal zelfstandigen zonder personeel groeit explosief: van de werkzame beroepsbevolking is 1 op de 10 een zzp'er. Deze ontwikkelingen hebben allerlei gevolgen op gebieden als economie, arbeidsmarkt en sociale zekerheid.

Wat zijn de werkzaamheden, behoeften en belemmeringen van de lokale zzp'ers?

Wethouder Kosters vindt het belangrijk inzicht te hebben in de situatie van de lokale zzp'ers: "Wij willen de zzp'ers graag beter in kaart brengen, wat hun dagelijkse werkzaamheden zijn, welke belemmeringen en behoeften er zijn en of de gemeente voorzieningen moet treffen of beleid voor haar
zzp'ers moet maken. Door middel van deze enquete willen we dit beter in beeld krijgen en we hopen dan ook dat veel zzp'ers de enquete zullen vullen."

Het invullen van de enquete duurt ongeveer 10 minuten en kan tot en met 15 april 2016. De link naar de enquete vind u rechts onder 'Meer informatie'