Beter in het Groen-zoeker: kom als buurtsport of beweegcoach op de k..


dinsdag, 5 april 2016

door: Webredacteur

De frisse buitenlucht en actief samen genieten van de natuur doet ons goed. Het besef van deze voordelen is er wel, toch kunnen we best een steuntje in de rug gebruiken om wat vaker naar buiten te gaan. Er is gelukkig steeds meer begeleid aanbod in de groene leefomgeving. Kijk voor het aanbod
van activiteiten in en rond Heemskerk in de Beter in het Groen-zoeker. Bent u een groene zorg- of beweegaanbieder in Heemskerk of omgeving, meld u dan ook aan voor de Beter in het groen-zoeker!

Op www.heemskerk.nl/beteringroen staat het huidige aanbod van aanbieders in omgeving Heemskerk. Na het aanmaken van een account, kunt u uw eigen aanbod aanmelden. Binnen twee weken wordt het aanbod beoordeeld. Wanneer de activiteit voldoet aan de criteria, is het aanbod vanaf dat moment
vindbaar via alle websites die de Beter in het Groen-zoeker tonen. Beter in het Groen helpt u om uw aanbod bij de doelgroep onder de aandacht te brengen, de activiteit wordt letterlijk op de kaart gezet!

Het aanbod in de Beter in het Groen-zoeker is al groot: beweeglessen in een beweegtuin of park- en wandelcoaching of runningtherapie in de duinen voor mensen die stress of depressieve gevoelens hebben. Maar ook bijvoorbeeld werken in de natuur of op een zorgboerderij als vorm van dagbesteding.

Aanmelden kan middels de volgende site: www.beterinhetgroen.nl/aanmelden/.