Crowdfunding kun je leren... met Voordekunst


05 april 2016 - Nieuwsartikel

Als financieringsvorm is crowdfunding aan een behoorlijke opmars bezig. In een tijd van teruglopende financiering kan crowdfunding een interessante aanvulling vormen op het projectbudget, maar crowdfunding is zeker geen melkkoe.

(Foto: Jordi Huisman)

(Foto: Jordi Huisman)

Er komt heel wat bij kijken om een project succesvol gefinancierd te krijgen door middel van donaties van het publiek. Voor iedereen die wil weten wat crowdfunding precies is, hoe het werkt, maar ook voor iedereen die een concreet project heeft, wordt meerdere malen in 2016 de workshop
'Crowdfunding kun je leren' georganiseerd. De workshop is een samenwerking tussen Stichting Voordekunst en Cultuurcompagnie Noord-Holland.

Aansluitend op de workshops vinden er spreekuren plaats, waar men de mogelijkheid krijgt om een idee te pitchen en gedetailleerd advies over een project te ontvangen.

Inschrijven voor de workshop of een spreekuur kan online bij Voordekunst. Meer informatie nodig? Vragen? Stuur dan een mailtje naar estherdewaard@cultuurcompagnie.nl.

Programma 2016

Locatie: Kantoor Cultuurcompagnie Noord-Holland, Bergerweg 1, Alkmaar.
Deelname is gratis.

* Donderdag 21 april vanaf 12.30 uur - Workshop en spreekuren;
* Donderdag 22 september vanaf 14.00 uur - Workshop;
* Donderdag 29 september vanaf 13.00 uur - Spreekuren;
* Donderdag 20 oktober vanaf 12.30 uur - Workshop en spreekuren.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel