Brainstormbijeenkomst speelfaciliteiten de Brink Nobelhorst


5 april 2016

Brainstormbijeenkomst speelfaciliteiten de Brink Nobelhorst

de brink

Hierbij willen wij jou als (toekomstige) bewoner van Nobelhorst uitnodigen voor een brainstormbijeenkomst over de inrichting van de speelfaciliteiten op de Brink. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 april om 19.30 uur in de Buurtschuur in Nobelhorst.

Spelen in de eigen woonwijk is belangrijk voor kinderen. Het houdt niet alleen de wijk aantrekkelijk en levendig maar is ook belangrijk voor de motorische en sociale vaardigheden van kinderen. Omdat de openbare ruimte van ons allemaal is, willen wij graag samen met jou nadenken over de
inrichting van de speelfaciliteiten die op de Brink komen. De leeftijd van de kinderen waar de faciliteiten voor bedoeld zijn, ligt tussen de 4 en 12 jaar.

Tijdens deze brainstormbijeenkomst ga je samen met Sander Post (projectleider Nobelhorst) en Christiaan Pfeiffer (landschapsarchitect Nobelhorst) aan de slag om ideeen te verzamelen over de inrichting van de Brink met speelfaciliteiten.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de gemeente Almere door te mailen naar info@remove-this.almere.nl of te bellen naar 14 036. Meld daarbij dat het gaat om de brainstormbijeenkomst speelfaciliteiten de Brink.

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen en zien je graag op 19 april.