Francis Jespers nieuwe CEO van Euler Hermes Nederland

dinsdag 5 april 2016 11:15 Economie

Dit is een origineel bericht van Euler Hermes

Euler Hermes, wereldmarktleider in kredietverzekeringen en specialist in bankgaranties, heeft Francis Jespers vanaf 1 april 2016 benoemd tot Chief Executive Officer voor haar Nederlandse onderneming, Euler Hermes Nederland.

Jespers blikt terug op een rijke ervaring binnen Euler Hermes. Hij is voor deze overstap vier jaar werkzaam geweest als CEO bij Euler Hermes Belgie. Hij begon in 1990 bij Euler Hermes Belgie als Sales Account Manager. In 2003 werd hij benoemd tot Commercieel Directeur, een functie die hij tot 2012 heeft uitgevoerd, voordat hij CEO van deze Business Unit werd.

Francis Jespers neemt de positie over van Milo Bogaerts, die onlangs de functie van Chief Commercial Officer van Euler Hermes Noord-Europa is gaan vervullen.

Ludovic Senecaut, Chief Executive Officer van Euler Hermes Noord-Europa: "Wij zijn blij met de komst van Francis in Nederland. Francis heeft goed werk geleverd in Belgie en ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ervaring, dit voortzet in Nederland. Zodat Euler Hermes Nederland haar positie in de Nederlandse kredietverzekering- en garantiemarkt verder gaat uitbreiden".

Euler Hermes heeft ongeveer 150 medewerkers in Nederland, werkend in vestigingen in 's-Hertogenbosch, Amsterdam en Rotterdam. Voor meer informatie over Euler Hermes Nederland, bezoek de website op www.eulerhermes.nl.

*

*

*

*