Finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar award 2016 bekend

dinsdag 5 april 2016 12:34 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Heliview Conferences en Training B.V.

Tijdens het Fleetmanagement Event, dat plaatsvindt op dinsdag 24 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt jaarlijks de "Mobiliteitsmanager van het jaar award" uitgereikt. Zo ook dit jaar. De 3 finalisten die nog kans maken op de award zijn Henk Smidt, Miranda Koning en Aaron de Git. Deze finalisten worden op korte termijn grondig aan de tand gevoelt door de Awardcommissie. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe lichten. Traditiegetrouw wordt tijdens de awardshow op het Fleetmanagement Event de Mobiliteitsmanager van het jaar bekend gemaakt. We stellen de finanlisten graag aan u voor:

Henk Schmidt (productmanager mobility, Belastingdienst)

Henk Schmidt is vanaf 2011 verantwoordelijk voor het product vervoer met een wagenpark van 1530 auto's, 29.000 mobiliteitskaarten en besteed ook veel tijd aan lokale mobiliteitsplannen (w.o. parkeerbeleid). Via een integrale benadering, waarbij ook het declaratieverkeer is betrokken, probeert hij vooral te sturen reisgedrag, efficiency, duurzaamheid en is hij voortdurend bezig met innovatieve producten zoals een persoonlijk reisadvies app, inzet van E bikes en slimmer delen van auto's.

Miranda Koning (contractbeheer, Ymere)

Miranda Koning is verantwoordelijk voor het huidige vernieuwende functie overschrijdende vervoersplan waarin Ymere beschrijft hoe zij omgaat met zakelijke reisbewegingen. In dit vervoersplan is de balans gevonden tussen het toekennen en gebruiken van (vervoers-) middelen en de kernwaarden van Ymere waarbij betaalbaar wonen centraal staat.

Aaron de Git (mobility manager, CRH)

Aaron de Git, is sinds 2013 als mobility manager verantwoordelijk voor het wagenpark en mobiliteit in Nederland en Belgie. Aaron heeft binnen CRH het mobiliteitsbudget (incl. NS Business Card/MTC) geintroduceerd om medewerkers flexibiliteit te kunnen bieden. Elektrische voertuigen worden ingezet als poolauto of voor tijdelijke mobiliteit. Medewerkers en de CRH werkmaatschappijen worden door Aaron behandeld als klant en leveranciers worden behandeld als collega. Met ruim 1100 leaserijders alleen al in Nederland.

Over de Mobiliteitsmanager van het jaar award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor en door vakgenoten. Daan Bieleveld, global mobility manager bij DSM heeft zich het afgelopen jaar "Mobiliteitsmanager van het jaar mogen noemen. Hiermee is hij terecht gekomen in een mooi lijstje namen met voormalige winnaars zoals: Andre de Boer (senior adviseur mobiliteit, Rijkswaterstaat), Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder, Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer, Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company). Tijdens het Fleetmanagement Event hoort u wie van de finalisten we aan dit lijstje kunnen toevoegen.

Over het Fleetmanagement event

Het Fleetmanagement event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Ook dit jaar voeren we weer diverse nieuwe elementen toe aan het event. "We zijn er van overtuigd dat we een deel van de professionals betrokken bij mobiliteit nog niet bereiken", aldus Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event. Uiteraard gaat het hier om mobiliteitsmanagers die het event nog niet kennen. Maar vooral ook om hun collega's die vanuit hun verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld finance of HRM nauw betrokken zijn bij deze thematiek.

Wilt u dit event als verantwoordelijke voor mobiliteit binnen uw organisatie ook niet missen? Meld u dan aan via onze website https://fleetmanagement.nl/aanmelden/.

Over Heliview & Conferences & Training BV

Heliview Conferences & Training BV is organisator van congressen, trainingen, evenementen en vakbeurzen. Onze congressen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkdag voor Managers en Senior Specialisten uit verschillende branches. Door middel van 1-op-1 afspraken, de interactieve kennis- en ervaringscarrousel Merry-Go-Round en ons invitation-only toegangsbeleid bieden wij onze businesspartners en congresdeelnemers de mogelijkheid om een dag te netwerken, kennis uit te wisselen en leads te genereren.

Al jaren zijn wij bij Heliview gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de informatie- en communicatie technologie. Naast congressen en vakbeurzen organiseren wij ook kleinschalige (incompany) trainingen. Voor meer informatie: www.heliview.nl/conferences

*

*

*

*