Inspiratiebijeenkomst aanjaagbudget 19 april


Alle inwoners, ondernemers, instellingen kunnen kans maken op een deel van het aanjaagbudget maatschappelijke initiatieven dat de gemeente hiervoor beschikbaar stelt. Kom voor inspiratie, informatie en kennismaken met de commissie naar de aanjaagbijeenkomst op dinsdag 19 april om van 20.00 uur
tot circa 22.00 uur. De inspiratiebijeenkomst vindt plaats in de theaterzaal van Stad en Esch aan Ezingerweg 51-52. Iedereen is van harte welkom!

In 2016 gaat het om een bedrag van EUR 200.000,-. De inzendtermijn van initiatieven loopt tot 30 april 2016.

Programma

19:45 uur Inloop met koffie en thee
20:00 uur Opening door wethouder Koos de Vos
20:10 uur Voorstelrondje aanjaagcommissie en uitleg
20:30 uur Succesverhalen van De Muziekcooeperatie, Koffiehoekje en Molen de Vlijt
21:00 uur Pitch d.m.v. zeepkist
22:00 uur Borrel en netwerken

Pitch!

Wie een geweldig initiatief heeft,kan daar in een notendop wat over vertellen. De aanjaagcommissie nodigt vijf mensen uit om in een minuut aan te geven: wie bent u, wat wilt u en wat zoekt u om uw initiatief op gang te helpen. Opgeven kan via postbus@meppel.nl.

Doel

Met het aanjaagbudget maatschappelijke initiatieven wil het college van burgemeester en wethouders iedereen stimuleren om met initiatieven te komen die op de een of andere manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de gemeente Meppel.

Aanmelden t/m 30 april 2016

Initiatieven voor dit jaar kunnen tot en met 30 april 2016 ingediend worden. De voorstellen gaan dan ter beoordeling en advisering naar de aanjaagcommissie. Zij brengen vervolgens advies uit aan het college.

Meer informatie

Op www.meppel.nl/aanjaagbudget is een uitgebreide toelichting op het aanjaagbudget te vinden en welke criteria belangrijk zijn. Geinteresseerden kunnen het aanmeldingsformulier invullen. Voor overige vragen over dit onderwerp kunt u ook bellen met de gemeente via 14 0522 of mailen naar
postbus@meppel.nl.