Win vrijkaartjes voor het Veiligheidsmuseum PIT!


6 april 2016

Brandweerauto

Van 16 april t/m 30 juni 2016 staat Veiligheidsmuseum PIT helemaal in het teken van de brandweer. Daarom geven wij 5 x 2 kaartjes weg!

Geef op onze Facebookpagina antwoord op de volgende vraag en wie weet win jij twee kaartjes! We maken op vrijdag 15 april via onze Facebookpagina bekend wie de winnaars zijn.

Prijsvraag: Waar staat PIT voor in de naam Veiligheidsmuseum PIT?



Brandweerweken

Iedereen weet dat de brandweer brand blust, maar wat doen zij nog meer? Ontdek het heden en verleden van de brandweer tijdens de nieuwe brandweerspeurtocht, ga aan boord van de blusboot, bewonder de historische brandweerauto's of blus zelf een digitale brand!

Nieuwe Brandweerspeurtocht!

Ontdek het heden en verleden van de brandweer tijdens de nieuwe brandweerspeurtocht. De nieuwe brandweerspeurtocht is een kijk-doe-zie-ontdek speurtocht voor het hele gezin waarbij je een gratis brandweerauto-bouwplaat ontvangt! Kinderen die verkleed komen als brandweerman krijgen een leuke
verrassing.

Blusboot Jan van der Heyde II (alleen in de weekenden en de meivakantie)

Ga aan boord van de 86 jaar oude stadsbrandblusboot Jan van der Heyde II, die in 1930 in dienst werd gesteld in Amsterdam. Van 16 april tot 30 juni ligt de historische blusboot in de weekenden en de meivakantie aangemeerd bij de pier van Veiligheidsmuseum PIT.

Voor meer informatie zie www.pitveiligheid.nl