Unit4 brengt Absence Manager naar internationale markt

06. April 2016

Utrecht, 6 april 2016 - Unit4, een snelgroeiende partij in enterprise software, brengt wereldwijd Absence Manager op de markt - dit internationale product is gestoeld op het Nederlandse Verzuimsignaal. Absence Manager is gebouwd op het People Platform van Unit4 en gebaseerd op de jarenlange kennis die Unit4 als marktleider met Verzuimsignaal opdeed in Nederland. De aansluiting van Nederlandse producten op het People Platform en internationale kernapplicaties is de strategische richting van Unit4 waardoor het innovaties versneld naar de klant kan brengen.

Deze aankondiging werd gedaan tijdens Unit4 Connect, het eerste Europese klantevenement van Unit4 met ruim duizend bezoekers.

Vorig jaar kondigde Unit4 het People Platform aan als centrale blauwdruk voor productontwikkeling - een strategische keuze waarmee innovatie internationaal schaalbaar kan worden gemaakt. Verzuimsignaal is de eerste Nederlandse oplossing die via het platform beschikbaar wordt gesteld aan internationale klanten. In Nederland wordt het verzuim van ruim twee miljoen werknemers via Verzuimsignaal geregistreerd.

Het uitwisselen van kennis en bouwen volgens standaarden is de manier waarop Unit4 innovatie schaalbaar maakt en gebruik maakt van capaciteit en kennis in de wereldwijde R&D-organisatie. Meerdere producten die specifiek in de Nederlandse markt worden geleverd door Unit4 hebben inmiddels delen van het vierlaagse platform ontvangen; zo heeft Multivers de User Interface van het People Platform.

"Door producten die we lokaal voeren te integreren met de People Platform-blauwdruk, kunnen we met grote versnelling innovatiekracht toevoegen aan die producten", zegt Martien Merks, Managing Director Unit4 Benelux. "We gaan steeds vaker applicaties, extensies en mobiele applicaties ontwikkelen die gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan bestaande producten doordat ze allemaal met elkaar zijn verbonden via het People Platform. Onze doelstelling is om dienstverlenende professionals zoveel mogelijk te ontlasten van administratieve taken en zoveel mogelijk te voorzien van relevante informatie op bijvoorbeeld mobiele apps."

About the company

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiele dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.