Unit4 kondigt Business World On! aan

06. April 2016

Utrecht, 6 april 2016 - Unit4, een snelgroeiende partij in enterprise software, introduceert Unit4 Business World On!. Het is Unit4's grootste release ooit op het gebied van cloud-ERP en sectorspecifieke oplossingen als Professional Services Automation en Student Management.

Deze aankondiging werd gedaan tijdens Unit4 Connect, het eerste Europese klantevenement van Unit4 met ruim duizend bezoekers.

In een tijd van snelle digitale transformatie moet de dienstensector zijn werknemers in staat stellen om productiever te zijn. Business World On! is gemaakt om de back- en front-office bedrijfsprocessen binnen de professionele dienstverlening, het onderwijs, non-profitorganisaties en de

publieke dienstverlening te ondersteunen. Op die manier kunnen de werknemers het nieuwe denken, nieuwe strategieen en nieuwe handelingen toepassen om kansen en uitdagingen het hoofd te bieden. Deze verticale focus stelt gebruikers in staat om hun diensten te verbeteren en het werkproces te

versnellen om daardoor de eigen concurrentiepositie te versterken.

Business World On! vervult de belofte van zelfsturende bedrijfsoplossingen, waardoor werknemers zich niet meer bezig hoeven te houden met routinematige taken en zij zich kunnen focussen op belangrijke activiteiten. Daarnaast levert het een hogere productiviteit op voor de dienstensector en

biedt het grote flexibiliteit, omdat alle bedrijfsmogelijkheden volledig toegankelijk zijn via een mobiele app. Gecombineerd met collaboration tools voor teams en gedifferentieerde, mensgerichte innovatie, is het ook een van de meest intuitieve en eenvoudig te gebruiken systemen op de markt.

De People Platform Premium Edition biedt gebruikers verschillende nieuwe technologische mogelijkheden, zoals een open integratielaag en een samengestelde app-ontwikkelkit voor klanten en partners, waarmee applicaties en processen kunnen worden ontwikkel bovenop de oplossingen van Unit4.

Dankzij de unified workflow kunnen applicaties in het Unit4 ecosysteem naadloos met elkaar samenwerken.

"Met deze release herdefinieren we bedrijfssoftware voor de dienstensector", aldus Jose Duarte, CEO van Unit4. "We leveren een compleet nieuwe software-ervaring: modern, eenvoudig te gebruiken en volledig mobiele bedrijfsoplossingen die de front-office ondersteunen en waarmee ze zich kunnen

onderscheiden. Dit bevrijdt onze klanten van repetitieve taken waardoor ze tijd over houden om te doen wat belangrijk is: mensen in staat stellen om de beste service te leveren aan hun klanten."

Business World On! is vanaf 2 mei beschikbaar. Klanten die geinteresseerd zijn in `cloud-at-your-speed' kunnen ook gebruik maken van de Business World On! Site Edition, waarmee ze on-premises kunnen starten en naadloos migreren naar de cloud op het moment dat dat het beste uitkomt.