Unit4 Multivers verwerkt facturen automatisch in boekhoudsysteem accountant

06. April 2016

Utrecht, 6 april 2016 - Unit4, een snelgroeiende partij in enterprise software, introduceert een nieuwe factuurmodule binnen Unit4 Multivers Management Monitor. Deze Management Monitor module integreert volledig met de accountancy-oplossing Unit4 Multivers Accounting. Facturen die door de ondernemer worden gemaakt en verstuurd, via een computer of mobiel apparaat worden meteen verwerkt in het boekhoudsysteem bij de accountant. De oplossing is mobile responsive en dus op elk device volledig te gebruiken. De factuurmodule is beschikbaar in de Unit4 Multivers Management Monitor zonder dat gebruikers een volledige Multivers-licentie nodig hebben.

Deze aankondiging werd gedaan tijdens Unit4 Connect, het eerste Europese klantevenement van Unit4 met ruim duizend bezoekers.

De factuurmodule zorgt ervoor dat facturen meteen worden verwerkt. Ook is het binnenkort mogelijk om herinneringen aan debiteuren in te stellen. Door die slimme oplossing ontvangen ondernemers betalingen eerder, zonder dat dit extra werk betekent.

Kuno Klumpers, Senior Product Manager MKB bij Unit4: "Veel ondernemers factureren met applicaties als Word en Excel en separate facturatiesoftware. Deze integreren doorgaans niet met het systeem van de accountant. Dat zorgt niet alleen voor veel extra werk voor ondernemers en accountants, maar het is ook foutgevoelig. Ook zijn de cijfers daardoor meestal niet bijgewerkt en daardoor beschikt de ondernemer niet over de actuele cijfers. Dankzij deze module is dat verleden tijd. Ook het opvolgen van openstaande facturen is voor veel MKB-bedrijven een tijdrovende taak: met deze nieuwe functies van Unit4 Multivers Management Monitor kunnen we het leven van onze gebruikers een stuk gemakkelijker maken."

De factuurmodule is in mei beschikbaar, de automatische herinneringen zijn daar vanaf de tweede helft van het jaar onderdeel van.