Bijeenkomst over inkoop Jeugdhulp en WMO


Op maandag 11 april organiseren vijf gemeenten van Noord- en Midden-Drenthe een bijeenkomst voor zorgaanbieders over de inkoop van de Jeugdhulp en WMO 2017.

Bijeenkomst

De bijeenkomst, bedoeld voor zorgaanbieders, is op maandag 11 april van 18.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis van Midden-Drenthe in Beilen. Veel aanbieders zijn al rechtstreeks uitgenodigd.

Marktconsultatie

De gemeenten Aa en Hunze, Assen, Tynaarlo, Midden-Drenthe en Noordenveld hielden de afgelopen maanden een marktconsultatie voor deze inkoop. Hiervoor spraken ze met een groot aantal zorgaanbieders en andere betrokkenen. De bevindingen delen ze graag met de aanbieders.

Toetsen

De bijeenkomst is bedoeld om de bevindingen te toetsen en nieuwe informatie te verkrijgen. Hiermee krijgen we een zo volledig mogelijk beeld van vraag en aanbod. Dat stelt ons in staat de inkoop van jeugdhulp en Wmo in 2017 goed te organiseren.

Welkom!

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en bent u als zorgaanbieder wel geinteresseerd? Dan kunt u zich met maximaal twee personen aanmelden voor deze bijeenkomst. Stuur een e-mail naar nmdinkoop2017@assen.nl. Vermeld daarbij naam, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer.