Banden lek geprikt in Monster


Banden lek geprikt in Monster

Laatste update:
07-04-2016 | 13:13

Monster - Politieagenten troffen na een melding op donderdagochtend 7 april in Monster 28 auto's aan waarvan een band was lek geprikt. Op een voertuig troffen agenten een handgeschreven tekst aan.

Agenten kregen een melding dat in Monster enkele auto's stonden waarvan een band was lek geprikt. Op het Kerkpad troffen agenten 17 auto's met een lekke band aan. Op de Ericastraat stonden 10 voertuigen waarvan een band was lek geprikt en in de Hortensiastraat stond een voertuig met een lekke
band.

Onderzoek

Direct na de melding stelden agenten een onderzoek in. Forensisch experts onderzochten de voertuigen op sporen. In Westland zijn de afgelopen maanden op meerdere locaties banden lek geprikt. Inmiddels hebben ruim 190 voertuigen schade opgelopen.

Camerabeelden

De recherche komt graag in contact met personen die in het centrum van Monster wonen en beschikken over camerabeelden die mogelijk voor het onderzoek van belang kunnen zijn.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze vernielingen, beschikt u over camerabeelden of heeft u andere informatie die voor de recherche van belang is neemt u dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.