Docdata - smart in e-commerce solutions: single

07-04-2016

Docdata distributiepartner Tele2 voor zakelijke mobiele markt

Vanaf vandaag verzorgt Docdata de logistieke afhandeling van alle bestellingen voor de zakelijke mobiele markt. Tele2 is al jarenlang een grote aanbieder van zakelijke telecom. Naast vaste telefonie en dataverbindingen, biedt het nieuwe eigen 4G-netwerk nieuwe groeikansen op het gebied van zakelijke mobiele gebruikers. In de afgelopen maanden is er een toenemend aantal grote en kleine bedrijven dat kiest voor de mobiele diensten van Tele2. Het partnership met Docdata zorgt voor een verdere optimalisatie van de klantervaring tijdens het bestel- en leveringsproces.

Weten wie, wanneer en waar je bestelling komt afleveren

Docdata verzorgt al jaren de distributie voor bedrijven als bol.com en de Bijenkorf. Tele2-klanten profiteren vanaf vandaag van deze ervaring. Het bestelproces wordt inzichtelijker en flexibeler. Bij de bestelling kan een nieuwe klant een gewenste leverdatum opgeven, deze kan eventueel via de speciale portal nog worden gewijzigd. Op de dag van levering geeft Tele2 het tijdsblok door waarop de simkaart en het toestel worden afgeleverd. Uiteraard is het complete bestel en leverproces te volgen via de portal, op de dag van de levering staat hier zelfs een foto op van de bewuste bezorger die het pakket komt afleveren.

Flexibiliteit in de distributie

Als een onderneming gelijktijdig met al zijn medewerkers overstapt naar de mobiele diensten van Tele2, zorgt de verbeterde logistiek ervoor dat de ICT- of facilitaire afdeling de complete bestelling in een keer ontvangt. Zo krijgt de onderneming in een keer alle simkaarten handig in een doos samen met de eventuele toestellen. Om de overstap vlekkeloos te laten verlopen, biedt Tele2 nieuwe zakelijk mobiele klanten ook de mogelijkheid van de warm welkom service. Hierbij helpt een team van Tele2 met het overzetten van simkaarten en het activeren van de nieuwe toestellen op locatie.