NextBuild conferentie op de High Tech Campus te Eindhoven

2016-04-07

Persbericht

Software developers delen kennis en versterken software community

NextBuild conferentie op de High Tech Campus te Eindhoven

Eindhoven, 7 april 2016. De NextBuild conferentie, het jaarlijkse event voor en vooral ook door software developers, zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 16 april 2016 op de High Tech Campus te Eindhoven.

De regio Eindhoven is het kloppende hart van de high-tech-industrie in Nederland. Juist hier is het belang van bijblijven met de ontwikkeling in talen, tools en methodieken evident. Wie niet bij blijft, blijft achter. NextBuild wil software developers in staat stellen om op een niet-commerciele manier deze kennis te delen met elkaar en zo de software community versterken.

Ook voor de tweede editie is de organisatie het opnieuw gelukt om een interessant, leuk en leerzaam programma samen te stellen. Net als vorig jaar zal Pieter Hintjens, oprichter van de ZeroQM commity een key note sessie verzorgen, met deze keer als thema "Ten Rules for a good API design"". De andere key note sessie zal verzorgd worden door Pini Reznik, CTO van Container Solutions rondom het onderwerp "Cloud native applications and Post Devops"

Naast deze 2 keynotes zijn er 6 keer 4 parallelle sessies van ieder een halfuur. Hier komt een zeer divers programma aanbod, waaronder OpenUI5, Dynamic Programming, Elixir, Agile testen, Hangfire, Hanami, Netflix stack, Speedlazer en nog veel meer. Per sessie is aangegeven of deze bedoeld is voor "beginnend" of voor "ervaren" publiek met betrekking tot het onderwerp.

De toegang tot de NextBuild is gratis na registratie op de website www.nextbuild.nl. Ook dit jaar verwacht de organisatie meer dan 150 deelnemers.