Dit weekend veel werkzaamheden


8 april 2016, 15:05

Er wordt dit weekend op veel plaatsen aan de weg gewerkt, waardoor hinder kan ontstaan voor het verkeer.

In het zuiden van het land wordt weer gewerkt aan de A2 bij Maastricht. De rijbaan richting Luik is tussen Maastricht en Meerssen het hele weekend dicht. Werkzaamheden beginnen vrijdagavond 20:00 uur en duren tot maandagochtend 06:00 uur.

Ook is De Ketheltunnel in de A4 is het hele weekend in beide richtingen dicht. Daar wordt gewerkt van vrijdagavond 23:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur ne moet het verkeer omrijden via de A13. De afgelopen weken was de tunnel ook al regelmatig dicht, maar dat zorgde niet voor al te veel
hinder.

De Zeeburgertunnel in de ringweg A10 zal dit weekend een aantal keren worden afgesloten. Kijk De hier voor een overzicht. Het verkeer wordt tijdens de afsluitingen omgeleid via de Coentunnel.

Ook wordt er dit weekend weer hinder verwacht van de werkzaamheden aan de A9. De weg gaat dicht van Diemen naar Amstelveen tussen de knooppunten Diemen en Holendrecht. De werkzaamheden aan de Gaasperdammerweg beginnen vrijdagavond om 22:00 uur en duren tot maandagochtend 05:00 uur. je kunt de
werkzaamheden live volgens via onze trafficam op knooppunt Holendrecht

De N207 (Leimuiden) is tot maandagochtend afgesloten. Tijdens de weekendafsluiting zorgt de provincie voor extra versteviging van de rijstroken op de brug. Omdat de provinciale weg vrijdag ook al de hele dag is, wordt dan met name hinder verwacht. De weg is al dicht sinds donderdagavond.
Vrijdag was het daardoor door omrijders al drukker op de omleidingsroute A4.

Ook de N302, de dijk Enkhuizen-Lelystad is dit weekend dicht voor alle verkeer, De afsluiting duurt van vrijdagavond 22.00 uur tot zondagochtend 05.00 uur. Het verkeer moet omrijden via de A6, A1, A10, A8 en A7. De extra reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten.

Foto: (c) VID