Bewonersbrief informatieavond bestemming J.P. Grootstraat


Lees voor
8 april 2016

Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij de bewoners van Mercuriusweg 196-690, B. Zweerstraat 10-196, J. Wagenaarstraat 1-7 en 8-14, J.P. Grootstraat 3-13 en 4-14, R. Holstraat 2-24 en H. Schaftstraat 4-18:

Onderwerp: informatieavond bestemming J.P. Grootstraat

Beste bewoner,

Enige tijd geleden informeerden we u dat de gemeente van plan is de locatie J.P. Grootstraat te bestemmen voor woningbouw.

Voorheen was in dit gebouw wijkcentrum 't Noot gevestigd. Het gebouw wordt nu tijdelijk gebruikt als jongerenontmoetingsplaats. De afgelopen tijd heeft de gemeente gezocht naar een ontwikkelaar die het terrein, in samenspraak met de buurt, kan en wil ontwikkelen. Deze partij is gevonden:
Synchroon.

Informatieavond

De voorlopige plannen zijn eind februari gepresenteerd aan het college van Burgemeester en Wethouders. Nu zijn Synchroon en het college benieuwd hoe u over deze plannen denkt. Daarom nodigen we u uit voor een informatieavond. Wethouder Hans Krieger zal de informatieavond inleiden. Op deze
avond vertellen de gemeente en de ontwikkelaar u meer over de plannen, de planning, waarover en hoe u kunt meepraten.

Datum: 11 april
Tijd: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) tot 21.30 uur
Plaats: Wijkplein Where, Triton 73

Participatie

Omdat het voor u belangrijk is hoe deze locatie wordt ingevuld, kunt u betrokken worden bij de definitieve invulling van de locatie. Hiervoor wordt een bewonersgroep in het leven geroepen. Over hoe het er dus uiteindelijk gaat uitzien, krijgt u een belangrijke stem.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd en kijken uit naar uw aanwezigheid en bijdragen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u die stellen aan de projectleider van de gemeente, de heer P. Morsch via telefoonnummer (0299) 452 452 of e-mail p.morsch@purmerend.nl.

Met vriendelijke groet,

Edwin Faerber
Wijkmanager