'Losgeslagen' winkeliers verrassen Overijssel met 'The Experience'


OVERIJSSEL, 20160215 -- Wat op 1 Mei 2014 begon als een leuk idee, krijgt nu steeds meer de uitstraling van 150 “losgeslagen” ondernemers! Het begon met een gezamenlijke kortingspas voor de consument; inmiddels worden complete promotie-tours georganiseerd door de deelnemende winkeliers.

Op 9 april zal Overijssel verrast worden met de inzet van 'the Experience', de meest indrukwekkende touringcar van Europa met vlammen op het dak en een geluidsinstallatie van 10.000 watt aan buitenzijde. Doorgaans zijn het alleen de multinationals van Europa, die kiezen voor zo'n opmerkelijke inzet. Tijdens de tour kunnen de winnaars genieten van live optredens in 'the Experience' en worden daarbij in Marle getrakteerd op een Pannenkoeken-menu. De Overijsselse actrice Angelique Maassen heeft de uitdaging aanvaard om er als gastvrouw een extra bijzondere dag van te maken voor consument en winkelier.

Ooit besteedden o.a. Radio 1 en BNR Nieuwsradio al eens aandacht aan dit fenomeen van samenwerkende winkeliers. Toen was het alleen nog de acceptatie van elkaars kortingspas, die de aandacht trok.

Maar de vraag blijft natuurlijk of ook de consument in Overijssel hiervan onder de indruk gaat raken? In Drenthe hebben twee van dergelijke tours plaats gevonden en daar waren de winkeliers zeer tevreden met alle aandacht. Sfeer en beleving is wat de 'kleine' zelfstandige winkeliers collectief willen uitstralen! Een Limousine voorop met winnaars, gevolgd door 'the Experience' zullen op 9 april o.a. te zien zijn in Marle, Wierden, Hardenberg, Vriezenveen, Lutten en misschien wordt ook het Drentse Hoogeveen nog in vuur en vlam gezet. Via Facebook geldt.nl worden winnaars uitgeloot om op deze dag de tour live mee te maken.