Drie bestuurders gewond bij ongeval Absdale


Drie bestuurders gewond bij ongeval Absdale

Laatste update:
11-04-2016 | 11:36

Hulst - Zondagmiddag ontstond bij een verkeersongeval op de Absdaalseweg een flinke ravage.

Het ongeval gebeurde rond 13.30 uur. Vier personenauto`s kwamen met elkaar in botsing. De auto`s liepen flinke schade op. Drie mensen raakten gewond.

Toedracht

Een 40-jarige bestuurder uit Westdorpe reed met een personenauto richting Axel op een stilstaande auto met daarin een 26-jarige vrouw uit Sint Jansteen. Door de klap kwam de Westdorper op de linker weghelft en reed vervolgens tegen een personenauto, die richting Hulst reed. Deze auto, bestuurd
door een 46-jarige man uit Hoofdplaat, kwam hierop in botsing met een personenauto, welke op de kruising met de Tolweg stilstond. Deze auto werd bestuurd door een 46-jarige vrouw uit Koewacht.

Gewonden

De bestuurster uit Sint-Jansteen en de bestuurders uit Hoofdplaat en Westdorpe werden met ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De bestuurster uit Koewacht raakte niet gewond. In de vier personenauto zaten geen andere inzittenden.

Politieonderzoek

Agenten hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Vanwege het ongeluk en het politieonderzoek was de weg tot 18.00 uur afgesloten. Het verkeer werd door agenten over de parallelweg geleid. De afdeling verkeersongevallen analyse heeft een sporenonderzoek verricht. Verder
zijn diverse getuigen gehoord. Een bergingsbedrijf heeft de vier personenauto`s weggetakeld. De provincie heeft de rommel op het wegdek met een bezemwagen gereinigd.