Nader onderzoek naar Nul-plusalternatief en Heemskerkalternatief voo..


maandag, 11 april 2016

door: Webredacteur

Uit de onderzoeksresultaten voor het verbeteren van de Verbinding A8-A9 komen het Nul-plusalternatief en het Heemskerkalternatief als de meest kansrijke opties naar voren. Een definitieve keuze is nog niet te maken, daarom is besloten om deze twee alternatieven nader te onderzoeken. Het
onderzoek duurt naar verwachting een jaar. Daarna wordt een voorlopig voorkeursalternatief gekozen en volgt een inspraakperiode.

De alternatieven 3, 4, 6 en 7 worden op basis van de onderzoeksresultaten minder realistisch geacht en daarom niet verder onderzocht. Deze alternatieven vallen formeel gezien nog niet af als mogelijk voorkeursalternatief.

Onderzoeksrapporten

De afgeronde onderzoeksrapporten zijn openbaar en te downloaden op de website www.verbindinga8-a9.nl. De rapporten omvatten een samenvatting, twee hoofdrapporten (met daarin de conclusies) en veertien achtergrondrapporten.

Stel uw vragen op 21 april

Projectteamleden van de Verbinding A8-A9 zijn op donderdag 21 april, van 18.30 uur tot 21.30 uur aanwezig in Partycentrum De Admiraal in Assendelft om vragen te beantwoorden. De avond is bedoeld om persoonlijke vragen te beantwoorden, er wordt geen toelichting op de rapporten gegeven of nieuwe
informatie gepresenteerd.