Haal je gevoel voor smaak terug: FYSIS Organic Herbs komt nu met een frisse nieuwe lijn biologische aromatische kruiden

maandag 11 april 2016 15:35 Economie

Dit is een origineel bericht van PR Newswire

PATRAS, Griekenland, April 11, 2016 /PRNewswire/ --

FYSIS [http://www.efysis.com ], een gloednieuw bedrijf uit Griekenland, heeft een nieuwe lijn biologische aromatische kruiden met een uniek verpakkingsontwerp gelanceerd, waarmee je op nog meer manieren kunt genieten van de heerlijke smaak en aroma van biologische kruiden. Deze dragen bij aan een evenwichtige en gezonde levensstijl. Consumenten hebben nu nog meer redenen om voor biologische kruiden te kiezen. (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160405/351496 )

FYSIS is de vrucht van de passie van een jong en enthousiast team dat zich liet inspireren door het Oudgriekse woord "physis", dat zich laat vertalen als: "natuur". In de Oudgriekse filosofie staat het voor de behoefte aan harmonie tussen de mens en zijn natuurlijke omgeving.

Over de nieuwe serie biologische kruiden [http://efysis.com/herbs ] FYSIS zegt mede-oprichter en algemeen directeur Tasos Asimakopoulos: "Onze filosofie wordt geillustreerd door de serie biologische aromatische kruiden FYSIS, u aangeboden in een unieke verpakking die het aroma en de versheid van het product intact houdt. Onze producten zijn het resultaat van wetenschappelijke kennis en aanhoudend onderzoek. Onze kruiden zijn biologisch, gekozen uit de beste soorten en verbouwd door erkende telers die uitsluitend op traditionele wijze te werk gaan." De aromatische biologische kruiden van FYSIS zijn te vinden en te verkrijgen via hun splinternieuwe website [http://efysis.com ], waar de producten beperkt op voorraad zijn. Ze zijn ook verkrijgbaar in speciaalzaken/geselecteerde winkels in heel Europa. FYSIS heeft de allerbeste biologische kruiden uitgekozen, waaronder biologische oregano, biologisch laurierblad, biologische tijm, biologische citroenmelisse [http://efysis.com/herbs/lemon-balm ], biologisch citroenkruid, biologische rozemarijn, biologische salie en biologische steentijm. Om consumenten te helpen 100% pure biologische kruiden van andere soorten te onderscheiden, heeft FYSIS van DIO, de Griekse keuringsinstantie voor biologische producten, een accreditatie verkregen voor Europese gecertificeerde biologische producten met als certificeringscode 22880-3/15. Ons motto is simpel: er zijn zoveel manieren om de natuur te beschrijven maar er is er maar een om haar te voelen. Gebruik je zintuigen om de originele mediterrane smaken te ontdekken. Maak de verpakking open, zodat het bijzondere aroma van FYSIS Organic Herbs vrijkomt en stimuleer je smaakpapillen. Over FYSIS Organic Herbs: FYSIS Organic Herbs verrijkt het leven van mensen door zijn ongeevenaarde selectie van de meest hoogwaardige biologische aromatische kruiden in een kwalitatief hoogstaand en wetenschappelijk gefundeerd geheel. FYSIS is in 2015 in Patras opgericht en gespecialiseerd in het selecteren, verpakken en verspreiden van de meest authentieke en pure biologische kruiden die het Griekse land al eeuwenlang voortbrengt.

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160405/351496