Resultaten verkeerscontrole Bergen op Zoom


Resultaten verkeerscontrole Bergen op Zoom

Laatste update:
12-04-2016 | 11:11

Bergen op Zoom - In het kader van de `Verkeersactieweek' houden agenten van politie team Bergen op Zoom deze hele week verkeerscontroles om te kijken of men zich wel aan de geldende verkeersregels houdt.

Maandag was de start van deze controleweek. Op verschillende plekken in Bergen op Zoom werd gecontroleerd door de politie. Er werden in totaal 17 processen-verbaal uitgeschreven. Zes bestuurders belden niet handsfree, vijf inzittenden van een auto hadden hun gordel niet om, twee bestuurders
reden door een geslotenverklaring, twee reden over het trottoir, een bestuurder negeerde het rode verkeerslicht en een kon geen geldig rijbewijs tonen.

Als u aan het verkeer deelneemt, check dan van tevoren even of alles wel in orde is aan het voertuig waarmee u de weg op gaat. Hebt u alle papieren wel bij zich? Doet de verlichting van uw auto, scooter of fiets het wel? Staat uw telefoon in de auto op `stil' of is hij aangesloten op de
carkit? Kortom: wees niet alleen oplettend in het verkeer, maar ook voordat u de weg op gaat. Dat kan u niet alleen een bekeuring schelen, maar (nog veel belangrijker) het helpt ook bij de verkeersveiligheid. De rest van de week zullen er nog meer controles uitgevoerd worden.