Meer voordeel met de Mantelzorgpas Deventer


Gepubliceerd: 12 april 2016 om 11:00

Laatst gewijzigd: 08 april 2016 om 11:52

Met de Mantelzorgpas kunt u terecht bij steeds meer lokale winkeliers en sociale, culturele en maatschappelijke organisaties. Mantelzorgers kunnen het tegoed nu ook gebruiken voor bijvoorbeeld muzieklessen, coaching of yoga. Op dit moment zijn er 30 aangesloten partners en aan uitbreiding
wordt gewerkt. Welke partners meedoen vindt u op www.mantelzorgindeventer.nl onder het kopje `Partners'.

[IMG]
Mantelzorgpas

Op dit moment zijn er 30 aangesloten partners en aan uitbreiding wordt gewerkt. Welke partners meedoen vindt u op www.mantelzorgindeventer.nl onder het kopje `Partners'.

Tegoed

In april wordt het tegoed voor 2016 op de pas gestort. Mantelzorgers die al in bezit zijn van een pas hoeven hiervoor niets te doen. Het tegoed is geldig tot en met 31 december 2016. Heeft u het tegoed van 2015 nog niet opgemaakt? Geen probleem; dit blijft gewoon geldig in 2016.

Bent u mantelzorger en wilt u ook gebruikmaken van de Mantelzorgpas Deventer? De pas is aan te vragen bij Steunpunt Mantelzorg, via telefoonnummer 0570 518192. Meer informatie vindt u op www.mantelzorgindeventer.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de gemeente Deventer? Abonneer u dan op de wekelijkse nieuwsbrief Nieuws @Deventer.nl.