Meld u aan voor gratis ophaalservice tak- en snoeihout bij ABL - gem..


Aanmelden

U kunt uw tak- en snoeihout gratis laten ophalen door de firma ABL. Dat kan tijdens de takkenroute die de gemeente vier keer per jaar organiseert. Op donderdag 21 april 2016 is de tweede ronde. Wilt u uw tak- en snoeihout laten ophalen, dan kunt u dit per voorkeur doen door een mail te sturen
naar: abl.ede@hetnet.nl met daarin uw naam, adres, woonplaats en postcode. Beschikt u niet over internet dan kan dit telefonisch via (0318) 61 42 27. Aanmelden kan tot en met woensdag 20 april 2016 voor 12.00 uur.

Aanbiedregels

Voor het aanbieden van uw tak- en snoeihout gelden de volgende regels

* Aanmelden vooraf is verplicht
* Max. 2 m^3 mag worden aangeboden (meer wordt niet meegenomen).
* Bied de takken op de ophaaldag zelf voor 7.30 uur aan.
* In bundels aanbieden van maximaal 1 meter lang (geen stobben en coniferen), maximaal 25 kilo per bundel en geschikt voor handmatige belading.
* Leg de bundels met de gesnoeide kant in dezelfde richting zodanig langs de openbare weg dat ze zichtbaar, verkeersveilig en gemakkelijk door een vrachtauto opgehaald kunnen worden.
* Buren mogen takken en snoeihout niet bij elkaar aanbieden.
* De actie geldt alleen voor inwoners van de gemeente Oldebroek (geen bedrijven).

Tak- en snoeihout dat niet aan bovenstaande aanbiedregels voldoet en tak- en snoeihout dat zonder aanmelden aan de weg wordt gezet, wordt niet opgehaald. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het afvoeren ervan.