Transport verandert, verandert u mee?


12 april 2016 , Federatie

Transport verandert verandert u mee

De wereld verandert snel en de wereld van het transport is daarop geen uitzondering. Los van de voertuigen zelf verandert ook de maatschappij. Bedrijven doen er goed aan die veranderingen te volgen en daar vervolgens actie op te ondernemen.

Dat betoogt Ron Snoeks, voorzitter van branchevereniging CarrosserieNL, in zijn openingscolumn van het komende FOCWA magazine Carrosserie, dat aanstaande donderdag verschijnt. In dit verband wijst Snoeks ook op de Ronde Tafelsessies die CINTEC organiseert en die FOCWA-leden meeneemt in de
ontwikkelingen in de carrosseriebouwbranche en de toekomst daarvan.

Verder in het magazine uitgebreid aandacht voor carbonfiber, het materiaal van de toekomst, met onder meer een verslag van het bedrijfsbezoek dat FOCWA bracht aan Carbonherstel in Rijen en een interview met Jeroen van den Hout, eigenaar van dit bedrijf.

Aandacht is er ook voor de veranderde regelgeving inzake de Wet milieubeheer. Om collegabedrijven te behoeden voor valkuilen doen Edward en Eddy Keilholz een boekje open over hun ervaringen op dit terrein en het advies dat zij hierbij kregen van FOCWA.

En we doen verslag van de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg en van het schade-evenement van Automotive Insiders in Bunnik.

Over deze onderwerpen en meer leest u in FOCWA magazine Carrosserie nummer 3 van 2016, dat aanstaande donderdag verschijnt.