Gemeente geen bemoeienis met adressengids Akse Media


dinsdag 12 april 2016

Vorig jaar is de laatste informatiegids van de gemeente Coevorden verschenen. Uit een gehouden enquete is namelijk gebleken dat de meest geraadpleegde informatie die over adressen van instanties en verenigingen is, evenals de plattegronden. De informatiegids wordt in de meeste gevallen slechts
1 tot 2 keer per jaar geraadpleegd. Dit weegt niet op tegen de kosten die gemaakt worden voor drukken en verspreiden.



Bij het maken van de informatiegids werkte de gemeente samen met Akse Media. Deze uitgever van gemeentegidsen stelt op dit moment op eigen initiatief een adressengids samen. In deze gids wordt geen informatie van of over de gemeente Coevorden opgenomen.



Het kan zijn dat u als ondernemer in de komende weken benaderd wordt door Akse Media met de vraag of u belangstelling heeft voor het plaatsen van een advertentie in deze adressengids.

De gemeente Coevorden benadrukt dat deze acquisitie niet in samenwerking met de gemeente gebeurt. De adressengids is een eigen initiatief van Akse Media. Als u vragen heeft over deze adressengids of de acquisitie kunt u daarom contact opnemen met Akse Media, telefoon (0223) 668877.