Actieve meedenkers gezocht voor Senioren Patientenpanel Havenziekenhuis

12 april 2016

Het Havenziekenhuis is gespecialiseerd in Tropengeneeskunde en in Ouderengeneeskunde. Voor deze laatste specialisatie zijn wij op zoek naar senioren die mee willen denken om onze communicatie te verbeteren. Bent u 60+, patient bij het Havenziekenhuis of komt u wel eens bij ons over de vloer als bezoeker, begeleider of mantelzorger voor een 60+ patient? Dan nodigt het Havenziekenhuis u van harte uit om lid te worden van het Senioren Patientenpanel. Via het patientenpanel kunnen wij met uw ervaring en tips onze communicatie over het ziekenhuis, de aandoeningen en verwachtingen van patienten verder verbeteren.

Hoe werkt het Patientenpanel?

Als u lid bent van het Senioren Patientenpanel krijgt u tweemaal per jaar via e-mail een uitnodiging voor een bijeenkomst in het ziekenhuis. Die bijeenkomsten vinden plaats van 12.00 tot 14.00 uur en wij bieden u graag de lunch en een vergoeding van uw reis- en parkeerkosten aan. De eerste bijeenkomst is al gepland en gaat over de communicatie rondom de opname van de patient in het ziekenhuis.

Tussentijds stellen wij u mogelijk aanvullende vragen via e-mail. Die vragen kunnen gaan over de communicatie over wachttijden, de website, patientenfolders en zo zijn er nog veel meer onderwerpen denkbaar. De medisch-inhoudelijke behandeling is geen onderwerp van gesprek.

De panelbijeenkomsten en vragen gaan steeds over uw ervaringen, uw mening of uw wensen.

Wilt u meedoen?

Wij zijn voor het Senioren Patientenpanel op zoek naar ervaringsdeskundigen, dus mensen die (recente) ervaringen hebben met het Havenziekenhuis als patient of als naaste van een patient (bezoeker, begeleider, mantelzorger). U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. We stellen u een aantal vragen zodat wij kunnen zien of de deelnemers een goede vertegenwoordiging zijn van alle patienten van het Havenziekenhuis. In totaal zijn wij op zoek naar 10 leden voor het Senioren Patientenpanel. Alleen deelnemen aan de vragenrondes via e-mail behoort ook tot de mogelijkheden.

Privacy gewaarborgd

Vanzelfsprekend worden uw persoonlijke gegevens beschermd. Uw e-mailadres gebruiken wij alleen om u uit te nodigen voor een onderzoek of daarover met u te communiceren. Door u aan te melden voor het patientenpanel geeft u hier toestemming voor. Het Havenziekenhuis gebruikt het mailadres niet voor commerciele doeleinden en zal het ook nooit aan derden doorgeven. Uw gegevens kunt u altijd laten wijzigen of laten verwijderen.

De uitkomsten van de Patientenpanel bijeenkomsten worden na de bijeenkomst per e-mail verstuurd aan de deelnemers. Zo krijgt u als panellid een goed beeld wat wij met uw inbreng hebben kunnen doen om onze communicatie te verbeteren.