Marielle van Hamburg is nieuwe marketing director Benelux Unit4

12. April 2016

Utrecht, 12 april 2016 - Marielle van Hamburg (41) is door bedrijfssoftwareleverancier Unit4 aangesteld als marketing director Benelux. In deze rol is Van Hamburg verantwoordelijk voor alle marketing en zal ze zich focussen op het positioneren van Unit4 in de Benelux, binnen alle sectoren die het bedrijf bedient.

Eerder werkte Marielle van Hamburg als marketing director bij Paralax Planning Solutions en in verscheidene marketing- en communicatiefuncties bij Atos.

"Wij zijn blij om Marielle te verwelkomen in ons team", vertelt Martien Merks. "We hebben in Nederland een stevige voet aan de grond in veel sectoren zoals: zorg, accountancy, logistiek, overheid, onderwijs, MKB, financiele intermediairs en HR. Marielle en haar marketingteam spelen een belangrijke rol in het verbinden van lokale en internationale activiteiten."

Op internationaal niveau investeert Unit4 in innovatie en `zelfrijdende' software, wat veel voordelen oplevert voor de Benelux. Zo zullen de lokale sectorspecifieke oplossingen in de Benelux steeds meer geintegreerd worden met het Unit4 People Platform.

Marielle van Hamburg startte op 1 april bij Unit4, enkele dagen voor Unit4 Connect, het internationale event van Unit4. "Ik had geen betere start kunnen bedenken: ik ben volledig ondergedompeld - een geweldige onboarding voor een marketing director."

"De producten van Unit4 zijn volledig af te stemmen op de toekomstplannen en behoefte van onze klant", aldus Van Hamburg. "Door lokale best practices uit te wisselen kunnen we innovaties sneller implementeren in bestaande software en ook sneller naar de markt brengen, voor welke sector dan ook. Ik zie ernaar uit om met het prachtige productportfolio van Unit4 aan de slag te gaan."

About the company

Over Unit4

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiele dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people