Workshop Sparren met Collega's - Teambuilding voor bedrijven


Een kick krijgen door samen te kickboksen

Utrecht, 20160413 -- Sparren met Collega’s, teambuilding voor bedrijven en projecten, maakt met plezier bekend dat het de workshop ‘Een kick krijgen door samen te kickboksen’ ontwikkeld heeft. In deze workshop staan collega’s, leren, sport en plezier centraal. Je leert jezelf en je collega’s nog beter kennen doordat je samen aan de slag gaat. Maar dat is niet het enige, je leert ook de basistechnieken van de (kick)bokssport. Natuurlijk op een beschaafde manier, dus je komt verrijkt en ongeschonden uit de workshop!

Workshop Sparren met Collega's - Teambuilding voor bedrijvenUw trainers

Arjen de Graaf is transitiemanager, spreker en groepstrainer. Hij is gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap en het bewerkstelligen van veranderingen.

Lloyd van Dams is een voormalig Nederlands-, Europees- en meervoudig wereldkampioen kickboksen, groepstrainer en sportschoolhouder. 

Arjen de Graaf, founding partner van Sparren met Collega’s. 'Toen ik jaren geleden de kickbokssport ging beoefenen en daar met zakenrelaties over sprak kwam het nogal eens voor dat ik vreemd werd aangekeken. Nu zie ik dat men nieuwsgierig durft te zijn. Wij, Lloyd van Dams en ik, versterken teams met behulp van sport. Lloyd vanuit de dojo, ik vanuit het bedrijfsleven. Een spannende combinatie. Deze workshopvorm is uniek en fun om te geven en te volgen. Wat ons drijft is dat we energie krijgen door deelnemers zelfverzekerder te maken, te verbinden, kundiger te maken en plezier te zien hebben. Trainen is ons vak!'

Voor meer informatie

www.sparrenmetcollegas.nl, 085 - 3035370, info@sparrenmetcollegas.nl