Verum zet koers naar (inter)nationale groei met Nasano Management


APELDOORN, WAALRE, 20160413 -- Softwarebedrijf Verum uit Waalre is klaar voor een volgende groeifase. De bedenker van Dezyne, het software product dat zorgt dat embedded software aantoonbaar sneller en beter ontwikkeld kan worden, heeft Nasano Management uit Apeldoorn gevraagd hun hier in te begeleiden.

Nieuwe markten
Zowel de technologie als de business case heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. “Wat wij van klanten horen, is dat hun efficiency verdubbeld door het gebruik van Dezyne en dat de kwaliteit van de software die zij met behulp van Dezyne ontwikkelen significant hoger is, soms zelfs tot 160 keer minder ‘field defects’”, aldus Robert Howe, CEO van Verum. De afgelopen jaren heeft Verum veel samengewerkt met toonaangevende internationale bedrijven om hun software nog verder te verbeteren. Dat heeft onder andere geleid tot twee belangrijke internationale patenten. Voor Verum is nu de tijd aangebroken voor een nieuwe fase. Een fase waar ingezet wordt op verdere (inter)nationale groei en het ontginnen van nieuwe markten.

Waarde toevoegen
Verum heeft Nasano Management gevraagd mee te denken met het ontwikkelen van de commerciële strategie en om hier deels invulling aan te geven. Over de rol van Nasano Management zegt Robert Howe: “Ze begrepen direct waar we naar toe moesten. Op een hele pragmatische en daadkrachtige wijze heeft Nasano Management bijgedragen aan het ontwikkelen van ons commercieel plan voor 2016.” Na het vaststellen van het plan, afgelopen december, is Nasano Management begonnen met de implementatie. Dit betekent onder andere het genereren van leads door het opzetten van inbound en outbound marketing campagnes en het telefonisch maken van gekwalificeerde afspraken. Ook worden er door Nasano Management twee workshops per kwartaal georganiseerd en verzorgd. Jeroen Venus, CEO van Nasano Management, zegt over de samenwerking: “Verum is voor ons de ideale klant. Wij zijn in staat om zowel strategisch als uitvoerend waarde toe te voegen, waardoor wij een grote invloed hebben op het duurzaam verbeteren van Verum’s verkoopresultaat en groeistrategie.” Verum is niet de enige klant van Nasano Management die een vergelijkbaar groeivraagstuk heeft. Steeds meer klanten kiezen voor dit jonge Apeldoorns bedrijf vanwege hun analytische en pragmatische aanpak en hun frisse kijk op commerciële vraagstukken.

Over Verum
Verum is opgericht in 2003 door onder andere Robert Howe en is de bedenker en maker van Dezyne. Dezyne is een software oplossing die embedded software engineers helpt op 50% goedkoper en 20% sneller en aantoonbaar beter software te ontwikkelen. Verum heeft grote internationale bedrijven als klant waaronder Philips en ASML.

Over Nasano Management B.V.
Nasano Management helpt bedrijven met het duurzaam verbeteren van hun verkoopresultaat. Dit doen zij onder andere door (commercieel) strategisch advies, maar ook door leadgeneratie en het leveren van Interim Sales & Marketing Professionals en Interim Managers. Nasano Management, opgericht in 2013, is gevestigd in Apeldoorn en werkt met een groot netwerk van Interim Professionals. Nasano Management is opgericht door Jeroen Venus die de afgelopen 20 jaar zijn sporen heeft verdiend met het aansturen en ontwikkelen en ICT bedrijven in binnen- en buitenland.

Nasano Management