Waarmerk Drempelvrij voor toegankelijke websites


Websites die voldoen aan de toegankelijkheidseisen van de Stichting drempelvrij.nl worden onderscheiden met het Waarmerk Drempelvrij. Dit is van belang voor ouderen, mensen met een beperking, maar ook voor 'gewone' bezoekers van uw site. Het Keurmerkinstituut kan dit keurmerk nu ook verlenen.
Lees verder over de voordelen van het Waarmerk, de reeds gecertificeerde websites, en de foto van de ondertekening van het contract met Drempelvrij.

U bereikt met een toegankelijke website niet alleen mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke en motorische handicap. Ook senioren, mensen met kleurenblindheid, mensen met dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken hebben baat bij een toegankelijke website. Voor
overheidsorganisaties en non profit-instellingen betekent het dat alle burgers toegang hebben tot hun informatie. Voor bedrijven betekent het een groter bereik, meer bezoekers en meer klanten. Dit zijn slechts enkele voordelen van een toegankelijke website. Tientallen bedrijven, organisaties
en instanties hebben het Waarmerk Drempelvrij al behaald. Vraag een offerte of informatie aan op (post@keurmerk.nl) of via 079 363 7000.

De samenwerkingsovereenkomst met Stichting Drempelvrij is op 23 maart 2016 ondertekend door Fini de Pauw (voorzitter Stichting Drempelvrij.nl, links) en Willem van Weperen (directeur Keurmerkinstituut, rechts).