GSMA kondigt extra sprekers aan voor Mobile 360 - Privacy & Security

LONDEN-(BUSINESS WIRE)- De GSMA heeft vandaag extra sprekers aangekondigd voor de Mobile 360 - Privacy & Security-conferentie van 2016 die plaatsvindt op 10 en 11 mei in het Hilton The Hague in Nederland. Orange is bevestigd als Platinum voor Mobile 360 - Privacy & Security, CM Groep als Silver Sponsor en Huawei heeft zich ingeschreven als Global Industry Supporter voor de volledige Mobile 360 Series van conferenties die plaatsvinden gedurende 2016. In samenwerking met The Hague Security Delta en de gemeente Den Haag omvat de Mobile 360 Series - Privacy & Security een combinatie van keynote sprekers, paneldiscussies, technologische demonstraties en diepgaande casestudies die ingaan op het groeiende belang van privacy en veiligheid wereldwijd.

"We zijn verheugd om de thema's beveiliging en privacy zo diepgaand te onderzoeken en met zo'n breed scala van industrieen en bedrijven," aldus Michael O'Hara, Chief Marketing Officer, GSMA. "Met onze partners bij The Hague Security Delta en de gemeente Den Haag zullen we de toestand van netwerkbeveiliging en gegevensprivacy vandaag onderzoeken, evenals de `best practices' in de meest diverse industriele sectoren."

"'Het is geweldig om te zien dat de GSMA voor Den Haag heeft gekozen als hun bestemming voor het Mobile 360 Privacy & Security-evenement," verklaarde loco-burgemeester van de stad Den Haag, Ingrid van Engelshoven. "Als de cyberveiligheidshoofdstad van Europa met 400 beveiligingsbedrijven die 13.400 mensen in dienst hebben, ondersteunt en faciliteert Den Haag innovatie op proactieve wijze. `The Hague Security Delta' is het grootste beveiligingscluster van Europese bedrijven, overheden en kennisinstellingen die samenwerken om bij te dragen aan een veiligere wereld."

De GSMA heeft onlangs een aantal extra sprekers bevestigd voor de conferentie, waaronder:

* Thomas Mercier, hoofd Europa, AppCarousel

* John Slamecka, EMEA Regional VP Global Business, AT&T

* James Hatch, Director, Cyber Services, BAE Systems Applied Intelligence

* Fredrik Forslund, Director, Blancco Technology Group

* Zia Hayat, Chief Executive Officer, Callsign

* Paul Makin, Principal Consultant, Consult Hyperion

* Jan Vekemans, Technical Director, Cryptique

* Dave Palmer, Chief Technology Officer, Darktrace

* Basar Polat, Regional Director, Detecon Consulting

* Mats Nilsson, Director, Ericsson

* Richard Boorsboom, General Manager, HackerOne

* Ida Haisma, Executive Director, Hague Security Delta

* John Howie, Chief Privacy Officer, Consumer Business Unit, Huawei

* Christopher Donahue, Chief Executive Officer, Liquid Communications

* Jim Morrish, oprichter en Chief Research Officer, Machina Research

* Jan Kok, Technology Security Officer, Nokia

* Dr. Antonio Mauro, hoofd Security and Compliance Assurance, Octo Telematics

* Denis Joannides, Chief Executive Officer, Onegini

Deze leidinggevenden, alsmede andere zakelijke leiders en vakexperts die spreken op Mobile 360 - Privacy & Security, zullen deelnemen aan een reeks van sessies over privacy en veiligheid, waaronder:

* The Great Privacy Debate: met de wetgeving inzake persoonlijke gegevens in beweging en geconfronteerd met druk van veiligheidsdiensten, adverteerders, privacy-activisten en -wetgevers, hoe moeten bedrijven deze kwesties vandaag de dag aanpakken terwijl ze zich voorbereiden voor de

toekomst?

* Meet the Hacker: deze sessie biedt leidinggevenden de gelegenheid om hackers persoonlijk te ontmoeten om hun motivaties, activiteiten en technieken te bespreken.

* Improving Customer QoE: Access and Authentication: deelnemers leren hoe ze klantentoegang tot diensten en informatie kunnen vergemakkelijken terwijl ze tegelijkertijd belemmeringen leren creeren om potentiele wetsovertreders te dwarsbomen.

* Detection, Resilience and Recovery for the Digital Enterprise: een hack of gegevensinbreuk kan een ramp zijn voor een bedrijf of het is slechts een ongemak. Deze sessie zal de zakelijke en technologische elementen onderzoeken die bedrijven moeten overwegen bij het waarborgen van de

veiligheid van gegevens.

* Security as an Investment: The Case for the CFO and General Counsel: digitale veiligheids- en privacyrechten hebben gevolgen in de gehele organisatie, met inbegrip van financiele managers en general counsels. Deelnemers zullen horen over de directe en tastbare financiele voordelen die

mogelijk worden gemaakt via een sterker databeheer en robuustere beveiligingsarchitecturen.

Registratie voor Mobile 360 - Privacy & Security nu geopend

Registratie voor Mobile 360 - Privacy & Security is nu geopend; personen die het bij willen wonen kunnen terecht op www.mobile360series.com/privacy-security/#register .Persvertegenwoordigers en industrieanalisten die accreditatie willen aanvragen voor Mobile 360 - Privacy & Security, dienen contact op te nemen met (mobile360pressoffice@gsma.com) ;het persteam zal de criteria voor accreditatie en verdere informatie over de aanvraagprocedure bieden.

Doe mee aan Mobile 360 - Privacy & Security

De GSMA Mobile 360 - Privacy & Security-conferentie van 2016 is de eerste in een serie van zeven regionale en branchegerichte evenementen die gehouden worden in grote steden over de hele wereld. Voor volledige informatie over Mobile 360 - Privacy & Security, met inbegrip van de agenda en sprekers, kunt u terecht op www.mobile360series.com/privacy-security .Volg de ontwikkelingen en updates op Mobile 360 - Privacy & Security (#m360PS) en de Mobile 360 Series (#mobile360) op Twitter @GSMA en op Facebookwww.facebook.com/Mobile360Series .

-EINDE-

Over de GSMA

De GSMA vertegenwoordigt de belangen van de mobiele exploitanten wereldwijd en verenigt bijna 800 exploitanten met meer dan 250 bedrijven in het bredere mobiele ecosysteem, met inbegrip van handset- en apparaatmakers, softwarebedrijven, leveranciers van apparatuur en internetbedrijven, alsook organisaties in aangrenzende sectoren. De GSMA produceert ook toonaangevende evenementen zoals Mobile World Congress, Mobile World Congress Shanghai en de Mobile 360 Series-conferenties.

Voor meer informatie kunt u terecht op de GSMA corporate website op www.gsma.com. Volg de GSMA op Twitter: @GSMA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160413005535/nl/

Contacts

Voor de GSMA

Charlie Meredith-Hardy

+44 7917 298428

CMeredith-Hardy@webershandwick. com

of

GSMA-persbureau

(pressoffice@gsma.com)