Afronding werk Molenmeent


Dinsdagavond 12 april en maandagavond 18 april is de Molenmeent in Loosdrecht van 19.00 uur 's avonds tot 7.00 uur 's ochtends afgesloten voor het verkeer vanwege het herstellen van de winterschade aan het asfalt en het aanbrengen van belijning. Op een later moment komen er nieuwe
lantaarnpalen.
Werkzaamheden
Werkzaamheden

In het najaar van 2015 is de Molenmeent opnieuw ingericht. Door het slechte weer was het helaas niet eerder mogelijk de belijning aan te brengen. Dit kan alleen als het wegdek droog is en de temperatuur boven de 5 graden.

Eerst vorstschade herstellen

Doordat de oude belijning verwijderd was, is het wegdek op een aantal plekken door vorst beschadigd. Dit moeten we uiteraard eerst laten herstellen, voordat de belijning erop kan. Er komt een nieuwe asfaltlaag vanaf de rotonde bij het politiebureau tot de Jan Steenlaan en bij de kruising met
't Jagerspaadje. Helaas is het niet gelukt dit in een nacht af te ronden, waardoor een extra nacht afsluiting noodzakelijk is. Dat is op maandagavond/nacht 18 april.

Door de extra werkzaamheden was extra voorbereidingstijd nodig. Daardoor is het helaas niet gelukt om het hele project binnen de planning af te ronden.

donderdag 7 april 2016