Parkeren Campus Cultura


Het parkeren bij de Campus Cultura in Zierikzee verloopt niet zonder problemen. Omdat de parkeervakken vaak bezet zijn, kiezen sommige bezoekers ervoor om in de berm of langs de toegangsweg te parkeren.

Dit is niet wenselijk in verband met de veiligheid en de toegankelijkheid van het terrein. Bovendien raakt de berm beschadigd

Oorzaak van het parkeerprobleem is onder meer het lang parkeren. De parkeervakken bij de Campus Cultura zijn alleen beschikbaar voor kort parkeren, zoals voor een bezoek aan de bibliotheek of de Campus Cultura.
Voor lang parkeren is er voldoende ruimte op de parkeerterreinen Hatfieldpark of Haringvlietplein. Medewerkers van de Pontes en de bibliotheek worden er extra op geattendeerd dat zij op deze parkeerterreinen terecht kunnen voor lang parkeren.

Om er voor te zorgen dat voor iedereen duidelijk is dat parkeren bij de Campus Cultura alleen is toegestaan in de parkeervakken, is er een bord geplaatst.
De kapotgereden bermen worden hersteld en langs de rijbaan worden houten paaltjes geplaatst om het parkeren onmogelijk te maken.
Deze maatregelen zijn tijdelijk. Het gebied rondom de Pontes en Campus Cultura wordt opnieuw ingericht. Hierbij zullen ook oplossingen voor het parkeren worden meegenomen. Wanneer deze werkzaamheden van start gaan is nog niet bekend.

Deel deze pagina op:

* Twitter Twitter
* Facebook Facebook
* del.icio.us del.icio.us
* Hyves Hyves
* LinkedIn LinkedIn
* Digg Digg
* Google Bookmark Google Bookmarks