Onderhoudswerkzaamheden A6 Lemmer richting Joure | Rijkswaterstaat

Onderhoudswerkzaamheden A6 Lemmer richting Joure

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 12 april 2016- Laatste update: 12 april 2016 17:34 uur

Rijkswaterstaat voert van 15 april tot en met 2 mei onderhoudswerkzaamheden uit aan de A6 bij Sint Nicolaasga van Lemmer richting Joure. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 17.30 uur 's avonds en 7.00 uur `s ochtends. Voor het verkeer is minimaal een rijstrook beschikbaar.

Van 18 april tot en met 22 april is de afrit Sint Nicolaasga (nr. 19) afgesloten van 17.30 uur 's avonds tot 07.00 uur 's ochtends. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de eerstvolgende afrit. Ter plaatse geldt voor het verkeer een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

De carpoolplaats en het parkeerterrein van recreatieplas De Uilesprong bij St. Nicolaasga, zijn tijdens de werkzaamheden op 18, 19 en 20 april niet bereikbaar.

Weersgevoelige werkzaamheden

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Regulier onderhoud

Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.