Brandstichting in meerdere portieken Loosduinsekade, politie zoekt g..


Brandstichting in meerdere portieken Loosduinsekade, politie zoekt getuigen

Laatste update:
17-04-2016 | 11:37

Den Haag - De politie zoekt getuigen van brandstichtingen in meerdere portieken van woningen aan de Loosduinsekade. Zeven bewoners moesten zich met benauwheids klachten in het ziekenhuis laten behandelen.

In de nacht van zaterdag op zondag 17 april rond 02.25 uur kwam er een melding binnen van brand op een portiek aan de Loosduinsekade. De brandweer kon het vuur snel blussen. Korte tijd later kwam er weer een melding binnen van een portiekbrand, ook op de Loosduinsekade.

Ook daar bluste de brandweer de brand. Op de portieken werd o.a.afval, huisvuil en een fiets in brand gestoken. Later kwamen er nog drie meldingen binnen van brandstichtingen op de Loosduinsekade. In totaal werd er op vijf portieken aan de Loosduinsekade brand gesticht.

Zeven bewoners moesten met rookinhallatie klachten naar het ziekenhuis. Zij konden in de loop van de ochtend weer naar huis.De recherche van bureau Zuiderpark zoekt getuigen van en informatie over deze brandstichtingen. Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag 17 april iets gezien of gehoord of heeft u informatie over deze brandstichtingen, neem dan contact op met de district-recherche van Den Haag West via
0900-8844. liever anoniem, dan via M 0800-7000.